Antena 3 CNN Sport Simona Halep, după înfrângerea de la Roma: "Sunt OK, nu am nicio problemă gravă la picior, a fost din cauza oboselii”

Simona Halep, după înfrângerea de la Roma: "Sunt OK, nu am nicio problemă gravă la picior, a fost din cauza oboselii”

Simona Halep, după înfrângerea de la Roma: "Sunt OK, nu am nicio problemă gravă la picior, a fost din cauza oboselii”
Sursa foto: Foto: instagram.com/simonahalep
17 Mai 2019   •   20:46

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a afirmat, vineri seara, la sosirea pe Aeroportul Henri Coandă, că nu are nicio problemă gravă la picior şi că nu se consideră favorită la al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros.

"Sunt OK, nu am nicio problemă gravă la picior, a fost din cauza oboselii, şi un pic contractat. Sunt binevenite aceste zile când ajung acasă să îmi încarc bateriile şi de data aceasta sunt mai multe zile, ceea ce este un lucru bun", a declarat Halep la sosirea în ţară.

Referitor la turneul de la Roland Garros, care va avea loc între 26 mai şi 9 iunie, Halep a afirmat că nu se consideră favorită, chiar dacă este deţinătoarea trofeului de la Paris.

"Săptămânal sunt motivată, acum sunt un pic obosită, dar am timp să mă recuperez şi abia aştept să mă duc la Paris. Nu pot anticipa nimic, pentru că niciodată nu se ştie, fiecare meci este diferit, fiecare zi este diferită, aşa că voi merge cu încredere şi să vedem ce va fi. Din partea mea sunt aşteptări normale, o să încerc să le gestionez cât se poate şi să fac un rezultat cât mai bun, pentru că îmi doresc şi eu, aşa cum îmi doreşte toată lumea. Nu am spus niciodată că aş fi favorită şi nici nu vreau să schimb acest lucru, pentru că toate jucătoarele practică un tenis foarte bun şi nivelul de Top 10 este foarte ridicat. Toată lumea poate câştiga un turneu aşa cum a fost şi anul acesta. Sunt bine acum, am jucat bine la Madrid, vom vedea", a mai spus Simona Halep.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul 2 mondial, a fost învinsă joi de Marketa Vondrousova (Cehia), cu 2-6, 7-5, 6-3 în runda a doua a turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 3.452.538 dolari. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Simona Halep roma picior
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close