Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, despre revenirea lui Darren Cahill: Eu voi fi prima persoană sunată când va reveni din pauză

Simona Halep, despre revenirea lui Darren Cahill: Eu voi fi prima persoană sunată când va reveni din pauză

Simona Halep, despre revenirea lui Darren Cahill: Eu voi fi prima persoană sunată  când va reveni din pauză
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Iun 2019   •   13:56

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj, că nu s-a schimbat nimic în relaţia sa cu fostul său antrenor Darren Cahill, dar că ea va fi prima persoană sunată atunci când acesta va reveni din pauza pe care şi-a luat-o în ceea ce priveşte antrenoratul. 

"Nu s-a schimbat nimic, are pauză anul acesta cu familia, unde se bucură de timpul petrecut împreună şi atunci când va veni timpul să decidă dacă mai antrenează sau nu, eu voi fi prima persoană pe care o va suna şi mă va întreba dacă îmi doresc să vină în echipa noastră, împreună cu Daniel Dobre, aşa îşi doreşte în momentul acesta. Dar vom vedea atunci când va fi momentul", a spus Simona Halep în conferinţa de presă susţinută alături de Darren Cahill şi Marius Copil. 

Darren Cahill a declarat, la rândul său, că deocamdată este într-o pauză de un an şi că, dacă va reveni în antrenorat, Simona Halep va fi prima persoană pe care o are în vedere. 

"Am luat un an de pauză de la antrenorat pentru a fi cu familia, ceea ce îmi face plăcere. La finalul anului nu ştiu încă sigur ce voi face, dar pot să vă garantez că dacă mă voi întoarce să antrenez, Simona va fi prima persoană pe care o voi suna pentru a vedea dacă vrea să mă întorc înapoi sau nu. Sper să zică da, vom vedea. Multe depind de ceea ce se va întâmpla în următoarele şase luni', a spus Darren Cahill. 

În patru ani de colaborare cu Cahill, încheiată la finalul sezonului trecut, Simona Halep a reuşită să termine anii 2017 şi 2018 pe prima poziţie în clasamentul mondial şi să câştige primul său titlu de Mare Şlem, în 2018, la Roland Garros. 

Simona Halep a mai spus că o medalie la Olimpiada de la Tokyo este cel mai important obiectiv al său. 

"Este obiectivul principal Olimpiada, sper să fiu sănătoasă, să fiu în formă şi să fiu aptă de joc. Mi-aş dori tare mult o medalie şi cred că dacă o să reuşesc acest lucru o să mă împlinesc cu totul în cariera sportivă", a menţionat jucătoarea de tenis. 

Simona Halep, Marius Copil, Fabio Fognini şi Daniela Hantuchova vor susţine, sâmbătă, meciuri demonstrative, la BT Arena Cluj, în cadrul Sports Festival. 

Organizatorii anunţă şi alte momente speciale, la demonstrativ urmând să asiste şi fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill. 

La ediţia a doua a Sports Festival, timp de patru zile (13-16 iunie), peste 30 de sporturi sunt expuse în faţa publicului pentru a le descoperi, a participa la competiţii sportive sau pentru a se bucura de sport de calitate în demonstraţii oferite de campioni mondiali. 

''Misiunea noastră este să aducem împreună, o dată pe an, industria sportului românesc şi internaţional în cadrul unui eveniment unic, gândit să ofere oportunităţi excepţionale pentru industrie şi pentru publicul larg'', menţionează organizatorii. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close