Antena 3 CNN Sport Serena Williams se retrage din tenis! "Este ca un subiect tabu. Apare și încep să plâng"

Serena Williams se retrage din tenis! "Este ca un subiect tabu. Apare și încep să plâng"

Serena Williams și-a anunțat retragerea din activitatea competițională. Tenismena americană, care va împlini 41 de ani în septembrie, a dat de înțeles că ultimul turneu din cariera ei va fi chiar US Open 2022.

Serena Williams se retrage din tenis! "Este ca un subiect tabu. Apare și încep să plâng"
Sursa foto: Facebook/ Serena Williams/ Vogue
de Mia Lungu    |    09 Aug 2022   •   22:11

"E cel mai greu lucru pe care mi l-am putut imagina vreodată. Trebuie să recunosc că e timpul să merg mai departe. Este ca un subiect tabu. Apare și încep să plâng", a declarat Serena Williams, în ultimul număr al revistei Vogue.

"Cred că singura persoană cu care am putut discuta despre asta este terapeutul meu. Nu vreau să se termine, dar în același timp sunt pregătită pentru ce urmează. Îmi va lipsi acea versiunea a mea, cea care juca tenis. Și-mi veți lipsi voi", a mai spus jucătoarea de tenis.

Serena are ca obiectiv câștigarea celui de-al 24-lea Grand Slam din carieră, la New York, în cadrul tuneului US Open 2022. "Din păcate nu am fost pregătită pentru Wimbledonul din acest an. Și nu stiu dacă voi fi capabilă să câștig la New York. Dar voi încerca s-o fac. Și turneele premergătoare vor fi distractive", a mai precizat Serena.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Serena Williams este considerată una dintre cele mai mari sportive din tenis din toate timpurile. Aceasta a strâns în palmares 23 de titluri de Grand Slam la simplu, patru medalii olimpice de aur, a petrecut 319 săptămâni ca numărul 1 mondial și deține o serie de alte recorduri WTA.

×
Subiecte în articol: Serena Williams se retrage tenis
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close