Antena 3 CNN Sport Serena Williams, mesaj bizar imediat după suspendarea Simonei Halep: "Opt este un număr mai bun”

Serena Williams, mesaj bizar imediat după suspendarea Simonei Halep: "Opt este un număr mai bun”

La scurt timp după suspendarea Simonei Halep, Serena Williams a postat, pe rețelele sociale, un mesaj bizar, iar fanii au speculat că ar avea legătură cu finala pierdută în fața româncei la Wimbledon.

Serena Williams, mesaj bizar imediat după suspendarea Simonei Halep: "Opt este un număr mai bun”
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Sep 2023   •   11:52

Pe 13 iulie 2019, Serena Williams a piedut finala turneului de la Wimbledon, după ce a fost învinsă de Simona Halep.

Pentru sportiva americană, înfrângerea a fost o adevărată lovitură, pentru că victoria ar fi ajutat-o să ajungă la 24 de trofee de Grand Slam și ar fi egalat-o pe Margaret Court, aflată în topul celor mai titrate jucătoare din toate timpurile.

Imediat după publicarea verdictului care o privește pe Halep, Serena Williams a scris pe Twitter: "8 e un număr mai bun”.

Fanii acestui sport au speculat, ulterior, că mesajul ar avea legătură directă cu finala pierdută în fața Simonei Halep, în condițiile în care, pentru Serena, ar fi fost titlul cu numărul opt pe iarba londoneză.

Citește și: Simona Halep, declaraţie exclusivă după suspendarea de patru ani: "Este o mare nedreptate. Sunt şocată. O să lupt până la capăt"

Mai mult, Serena Williams a apreciat și mesajul în care americanca Nicole Gibbs o acuză pe Halep că a trișat.

"E o dezamăgire atât de mare când descoperi că jumătate dintre eroii tăi din tenis au trișat. E atât de frustrant și transformă sportul în ceva urât. Nu e o luptă corectă. Te întrebi câți mai sunt și câți trec neobservați (Cred că mulți)”, a scris Nicole Gibbs, potrivit adevarul.ro.

Simona Halep a fost suspendată timp de patru ani pentru dopaj. Decizia, luată de un tribunal independent, a fost anunţată, ieri, 12 septembrie, de ITIA.

×
Subiecte în articol: Serena Williams Simona Halep
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close