Antena 3 CNN Sport Fotbal intern România, victorie clară, dar muncită cu Insulele Feroe, în preliminariile EURO 2020

România, victorie clară, dar muncită cu Insulele Feroe, în preliminariile EURO 2020

România, victorie clară, dar muncită cu Insulele Feroe, în preliminariile EURO 2020
12 Oct 2019   •   20:54

Naţionala de fotbal a României a învins selecţionata Insulelor Feroe cu scorul de 3-0 (0-0), sâmbătă seara, pe Stadionul Torsvollur din Torshavn, în Grupa F a preliminariilor EURO 2020 la fotbal. Tricolorii au câştigat greu, în ciuda diferenţei de pe tabelă, făcând diferenţa în ultimul sfert de oră al partidei.

Naţionala de fotbal a României a fost la egalitate cu selecţionata Insulelor Feroe, 0-0, la pauza meciului de sâmbătă. Cea mai mare ocazie a primei reprize a aparținut chiar gazdelor, în minutul 32, când Tătărușanu a respins cu greu de la vinclu.

De asemenea, căpitanul naționalei României, Vlad Chiricheș, a fost schimbat înainte de pauză, după ce a făcut o întindere.

România și-a revenit însă în repriza a doua, în special după celelalte două schimbări efectuate de Contra, care i-a aruncat în luptă pe Keșeru și Mitriță. Pușcaș a deschis scorul în minutul 74, din pasa lui Nicușor Stanciu. Alexandru Mitriță a majorat avantajul în minutul 83, după un un-doi cu Keșeru, ca în finalul meciului să îi returneze pasa decisivă, pentru 3-0.

România va juca următorul meci marţi, la Bucureşti, cu Norvegia.
 

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close