Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Roma, victorie cu mari emoţii, la ultimul meci al lui Totti

Roma, victorie cu mari emoţii, la ultimul meci al lui Totti

Roma, victorie cu mari emoţii, la ultimul meci al lui Totti
28 Mai 2017   •   21:42

AS Roma a obţinut o victorie cu mari emoţii, 3-2 acasă cu Genoa, la meciul de adio al legendarului său fotbalist Francesco Totti, în ultima etapă a campionatului Italiei. 

Totti, în vârstă de 40 de ani, a jucat din minutul 54 la echipa la care portarul român Bogdan Lobonţ a fost rezervă. 

Campion mondial în 2006 cu naţionala Italiei, Totti, care a marcat 250 de goluri în 617 meciuri de campionat pentru Roma, a jucat mult mai puţin în ultimele două sezoane, în care a fost de numai trei ori titular în Serie A. În actuala stagiune, atacantul a avut 18 apariţii în campionat, o singură dată ca titular, şi a punctat de două ori. 

În meciul de pe Stadionul Olimpic, Genoa a deschis scorul în minutul 3, apoi Roma a condus cu 2-1, însă Genoa a egalat în minutul 78, prin Lazovic, la o greşeală a portarului Szczesny. După trei minute, Lazovic a avut o bară. Diego Perotti a marcat golul decisiv în ultimul minut al timpului regulamentar. 

Acest succes i-a asigurat Romei clasarea pe locul 2, în dauna lui Napoli, şi prezenţa în grupele viitoarei ediţii a Ligii Campionilor. 

Napoli, cu Vlad Chiricheş integralist, s-a impus clar, cu 4-2, pe terenul celeilalte echipe din Genova, Sampdoria. Clasată pe locul 3, Napoli va evolua în play-off-ul Ligii Campionilor. 

×
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close