Antena 3 CNN Sport Reacția Simonei Halep după ce s-a calificat în semifinalele turneului de la Cincinnati: „Am avut noroc”

Reacția Simonei Halep după ce s-a calificat în semifinalele turneului de la Cincinnati: „Am avut noroc”

Reacția Simonei Halep după ce s-a calificat în semifinalele turneului de la Cincinnati: „Am avut noroc”
18 Aug 2018   •   09:34

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Cincinnati. Tenismena a spus că a avut noroc că Darren Cahill a venit pe teren într-un moment critic şi ceea ce i-a spus a ambiționat-o foarte mult să câștige. 

„Am avut noroc cu on-court coaching, pentru că cred că am schimbat jocul după ce a venit Darren pe teren şi mi-a spus ce să fac. Eu eram puţin obosită pentru a mă putea concentra şi am pierdut primele ghemuri fără să gândesc ce făceam pe teren. Lesia este o adversară dificilă, este greu să joc împotriva ei. Am jucat mai demult împotriva ei şi nu ştiam la ce să mă aştept. Sunt foarte fericită. Am jucat două meciuri în aceeaşi zi şi le-am câştigat”, a spus Halep în interviul de la finalul meciului cu Ţurenko, pe teren, potrivit news.ro. 

Ea a menţionat că speră să nu se mai întâmple să fie nevoită să joace două meciuri în aceeaşi zi. “Nu se întâmplă prea des să joc două meciuri într-o zi, dar am făcut-o săptămâna trecută, aşa că m-am obişnuit. Sper ca în viitor să nu se mai întâmple, dar nu putem opri ploaia, astfel că pentru toţi a fost la fel, nu o să mă plâng, dar a fost o zi grea”.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close