Antena 3 CNN Sport Protestul din Paris afectează Campionatul European de handbal feminin! Mai multe meciuri au fost amânate

Protestul din Paris afectează Campionatul European de handbal feminin! Mai multe meciuri au fost amânate

Protestul din Paris afectează Campionatul European de handbal feminin! Mai multe meciuri au fost amânate
07 Dec 2018   •   14:53

Meicurile Franţa - Suedia, programat, sâmbătă, la ora locală 15.00, şi Serbia - Rusia, de la ora locală 18.00, la Nantes, în grupa principală I a Campionatului European de handbal feminin, au fost amânate pentru duminică, de la aceleaşi ore, din cauza protestelor "vestelor galbene" anunţate pentru acest week-end.

România face parte din grupa principală II şi ar urma să joace duminică, de la ora 19.00, la Nancy, cu Olanda.

Deocamdată, nu au fost anunţate alte schimbări în programul competiţiei.

De asemenea, şase meciuri din Ligue 1, programat la sfârşitul acestei săptămâni, au fost amânate din cauza manifestaţiilor de protest anunţate în întreaga Franţă, potrivit news.ro.

Citește și: Noi proteste violente anunțate la Paris. Măsuri sporite luate de autorități

Autorităţile franceze au luat deja măsuri pentru protestele anunțate de mişcarea „Vestele galbene”. Mai multe obiective turistice din Paris, printre care Turnul Eiffel şi Muzeul Luvru, vor fi închise în acest weekend. 

Autorităţile sunt îngrijorate că un nou val de ''mari violenţe'' şi tulburări va fi dezlănţuit la Paris, la sfârşitul acestei săptămâni, de un nucleu dur de câteva mii de ''veste galbene''.

×
Subiecte în articol: protest Campionatul European Handbal
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close