Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Premieră în acest sezon de Liga I

Premieră în acest sezon de Liga I

Premieră în acest sezon de Liga I
19 Oct 2018   •   20:02

FC Voluntari a obţinut prima sa victorie în ediţia 2018-2019 a Ligii I de fotbal, 4-0 (2-0) acasă cu Concordia Chiajna, vineri, în prologul etapei a 12-a. 

Primul gol a venit în minutul 22, când fundaşul Igor Armaş, internaţional din Republica Moldova, a înscris cu o lovitură de cap, la un corner, reuşind primul său gol în Liga I. În minutul 33 ghanezul Richard Gadze, din careul mic, a fructificat pasa lui Malfleury. Gadze a fost şi el la primul gol în campionat. 

Mihai Căpăţână a punctat în primul minut al actului secund, cu un şut de la 30 de metri care l-a surprins pe portarul Greab. Belgianul Nathan Kabasele, introdus în min. 80, a debutat cu gol în Liga I, închizând tabela în min. 89, din pasa lui Ciucur. 

Concordia a avut o evoluţie foarte slabă, neconfirmând revirimentul înregistrat după numirea antrenorului Dorinel Munteanu. Oaspeţii au rămas în zece oameni când Ştefan Bărboianu a luat al doilea cartonaş galben, în min. 81. 

FC Voluntari rămâne pe locul 14, ultimul, cu 8 puncte, la fel ca FC Hermannstadt, care are un golaveraj mai bun. Concordia este pe locul 10, cu 14 puncte. 

FC Voluntari - CS Concordia Chiajna 4-0 (2-0), stadion ''Anghel Iordănescu'' - Voluntari 
Au marcat: Igor Armaş (22), Richard Gadze (33), Mihai Căpăţână (46), Nathan Kabasele (89) 
Cartonaş roşu: Ştefan Bărboianu (Concordia, 81) 
Arbitru: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti), Alexandru Cerei (Cluj-Napoca); arbitru de rezervă: Eduard Ioniţă (Galaţi) 
Observatori: Constantin Ştefan (Bucureşti) - CCA, Ion Căţoi (Bucureşti)- LPF 

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close