Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Pe ce jucător dă vina Christoph Daum pentru rezultatul România - Danemarca 0-0

Pe ce jucător dă vina Christoph Daum pentru rezultatul România - Danemarca 0-0

Pe ce jucător dă vina Christoph Daum pentru rezultatul România - Danemarca 0-0
27 Mar 2017   •   15:14

România a remizat, 0-0, împotriva Danemarcei, iar calificarea la Campionatul Mondial din Rusia este tot mai departe. La finalul partidei de la Cluj-Napoca, selecţionerul Christoph Daum l-a criticat în termeni duri pe un fotbalist important al echipei naţionale.

Protagonistul celor mai mari ratări ale echipei naţionale, Claudiu Keşeru a fost luat la rost de Christoph Daum. „Keșeru vine din campionatul Bulgariei. Este o mare diferență când vii să joci în preliminariile pentru Cupa Mondială, când joci împotriva unor echipe cu jucători care evoluează la un nivel foarte ridicat în fiecare săptămână sau de două ori pe săptămână. Sunt mult mai experimentați.

Dacă vă uitați la defensiva Danemarcei, este formată din fundași de foarte bună calitate. În campionat, Ludogoreț domină meciurile și cu toți acei jucători brazilieni pe care îi are. Am urmărit mai multe meciuri de-ale lor, iar Claudiu mereu primește patru sau cinci șanse excelente de gol. Meciul următor, intră Bogdan Stancu şi Florin Andone, doi atacanţi adevăraţi. Alex Chipciu a jucat foarte bine, a muncit incredibil de mult, dar nu este un marcator desavârşit", a declarat Christoph Daum.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close