Antena 3 CNN Sport Off Sport Suporter olandez, rănit într-un bar din Bucureşti înainte de Steaua-Twente

Suporter olandez, rănit într-un bar din Bucureşti înainte de Steaua-Twente

Suporter olandez, rănit într-un bar din Bucureşti înainte de Steaua-Twente
Sursa foto: Foto: Agerpres
de N.B.    |    16 Feb 2012   •   21:29

Un suporter olandez a fost rănit în timpul unui incident violent într-un bar din centrul Capitalei, cu puţin timp înainte de meciul dintre Steaua şi Twente, informează Mediafax.

"E vorba de 30 de persoane de cetăţenie olandeză, suporteri ai echipei Twente, care se aflau într-un bar din zona Pieţei Unirii. Pe numărul de urgenţă 112 s-a primit un apel conform căruia a avut loc un incident, echipaje de la Poliţia Capitalei sunt deja la faţa locului şi din câte am înţees au fost nişte suporteri stelişti care i-au atacat pe olandezi. Un olandez este rănit şi un geam este spart. Din declaraţiile lor, fanii stelişti au fugit spre gura de metrou" a declarat purtătorul de cuvânt de la Poliţia Capitalei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Georgian Enache, Poliţia a cerut sprijinul jandarmilor în urma incidentului respectiv.
   
Partida Steaua Bucureşti - Twente Enschede, din prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, se va disputa în această seară, de la ora 22.05, pe Arena Naţională.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close