Antena 3 CNN Sport Off Sport Scene violente surprinse în timpul unui meci de baschet. Doi jucători s-au luat la bătaie pe teren - VIDEO

Scene violente surprinse în timpul unui meci de baschet. Doi jucători s-au luat la bătaie pe teren - VIDEO

Scene violente surprinse în timpul unui meci de baschet. Doi jucători s-au luat la bătaie pe teren - VIDEO
24 Oct 2017   •   19:20

Scene violente au fost surprinse la Timişoara, în Sala "Constantin Jude", unde se desfăşura partida din etapa a III-a a Campionatului Naţional de baschet dintre echipa locală BC SCM şi CSU Sibiu. 

Doi dintre componenţii lotului echipei sibiene, Monyea Pratt şi DeAngelo Riley, s-au luat la bătaie în timpul unui time-out, în sfertul patru. În imagini s-a văzut cum Pratt se ridică furios de pe bancă, reproşându-i în termeni duri ceva coechipierului său, iar Riley a sărit efectiv cu pumnii asupra primului, fiind cu greu oprit de coechipieri şi cei din staff. 

La un moment dat în conflict a intrat şi un alt jucător al lui CSU, Lawrence Kinnard. Riley a fost cu greu potolit, după care a părăsit sala, la fel ca şi Pratt, informează digisport.ro.

Rămasă fără Kevin Capers, accidentat acum o săptămână, în meciul cu Steaua CSM EximBank, echipa sibiană a fost nevoită să joace restul partidei cu SCM Timişoara atât fără cei doi jucători eliminaţi, cât şi fără Laser, care a fost imediat sancţionat cu a cincea greşeală personală. În aceste condiţii, CSU a pierdut întâlnirea cu scorul de 92-78.

Vezi aici imaginile violente dintre Pratt și Riley.

×
Subiecte în articol: meci baschet jucatori teren Timisoara
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close