Antena 3 CNN Sport Off Sport Ronaldo le arată semne obscene propriilor fani. Îl lasă răbdarea? (VIDEO)

Ronaldo le arată semne obscene propriilor fani. Îl lasă răbdarea? (VIDEO)

Ronaldo le arată semne obscene propriilor fani. Îl lasă răbdarea? (VIDEO)
Sursa foto: ronaldo
26 Mar 2010   •   15:50

Ajuns la 33 de ani, fostul atacant al naţionalei Braziliei începe să impresioneze tot mai puţin prin jocul său şi să şocheze cu gesturile necugetate. La partida de joi jucată de echipa sa, Corinthians, cu Paulista, Ronaldo a jucat foarte slab şi, de nervi, le-a arătat după meci semne obscene fanilor echipei sale.
Corinthians a înregistrat a doua înfrângere consecutivă în Campionatul Paulista. Înfrângerea de joi, 0-1, în partida cu echipa care poartă acelaşi nume, a fost una umilitoare pentru Corinthians. Pe vremuri spaima celor mai buni fundaşi ai lumii, acum Ronaldo s-a încurca hilar în faţa jucătorilor unei echipe ameninţate serios cu retrogradarea. Acest lucru a lăsat urme în moralul jucătorului. După meci, când Ronaldo vroia să se urce în maşină, fanii au început să îl conteste iar el a găsit de cuviinţă să le arate degetul mijlociu.

Ronaldo a regretat repede gestul pe care l-a făcut şi şi-a cerut, chiar, scuze prin intermediul unei televiziuni braziliene. Nimic nu va putea schimba, însă, impresia pe care a lăsat-o jucătorul - aceea că sfârşitul carierei sale pare tot mai aproape.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ronaldo Corinthians
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close