Antena 3 CNN Sport Off Sport O mare campioană a tenisului pune presiune pe Simona Halep. „Cred că sezonul viitor va fi unul de pus în ramă”

O mare campioană a tenisului pune presiune pe Simona Halep. „Cred că sezonul viitor va fi unul de pus în ramă”

O mare campioană a tenisului pune presiune pe Simona Halep. „Cred că sezonul viitor va fi unul de pus în ramă”
Sursa foto: Foto: instagram/simonahalep
03 Noi 2017   •   12:18

Chris Evert (SUA), primul lider din Era Open, se aşteaptă ca Simona Halep, actuala regină a WTA, să cucerească cel puţin un turneu de Grand Slam sezonul viitor.

„Cred că anul viitor o vom vedea pe Vika Azarenka la capacitate maximă, iar Maria Şarapova îşi va îmbunătăţi şi ea jocul. Dacă va rămâne sănătoasă, Şarapova va fi o forţă de luat în seamă! Kvitova s-a întors, Serena va reveni şi ea. Apoi urmează jucătoarele aflate pe val: Garbine Muguruza, care are un potenţial fantastic, şi Simona Halep! Voi fi şocată dacă Halep nu câştigă cel puţin un Grand Slam în 2018!”, spune Chris Evert.

„Halep aproape că a avut un an grozav! Simona ar fi trebui să câştige la Roland Garros, ar fi trebuit să câştige la Wimbledon şi ar fi putut triumfa chiar şi la US Open! Doar că a pierdut meciurile mari! Cred că sezonul viitor va fi unul de pus în ramă!”, a conchis Evert.

Românca Halep a fost la un pas să cucerească titlul de la Roland Garros în 2017, însă a cedat finala cu Jelena Ostapenko după ce a condus cu set şi 3-0, scor final 6-4, 4-6, 3-6.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Simona Halep presiune campioana tenis sezon
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close