Antena 3 CNN Sport Off Sport Mărturia cutremurătoare a unei gimnaste. Fosta campioană olimpică a fost abuzată sexual de medicul lotului Statelor Unite

Mărturia cutremurătoare a unei gimnaste. Fosta campioană olimpică a fost abuzată sexual de medicul lotului Statelor Unite

Mărturia cutremurătoare a unei gimnaste. Fosta campioană olimpică a fost abuzată sexual de medicul lotului Statelor Unite
Sursa foto: Foto: Instagram/gabbycvdouglas
22 Noi 2017   •   14:53

Tripla campioană olimpică Gabby Douglas a declarat, marţi, că a fost abuzată sexual de fostul medic al lotului feminin de gimnastică artistică al Statelor Unite, Larry Nassar, transmite Reuters.

Douglas este ultima dintr-o listă de sportive care l-au acuzat pe doctor de abuz sexual.

Gabby Douglas, care săptămâna trecută a fost criticată pentru faptul că a pus pe seama femeilor o parte din răspundere în evitarea hărţuirii sexuale, şi-a cerut scuze din nou pentru remarcile sale, adăugând că şi ea a fost abuzată de Nassar, aflat în prezent în închisoare, aşteptându-şi sentinţa, după ce a pledat vinovat pentru acuzaţii federale de pornografie infantilă.

Într-o postare pe Instagram, marţi, referitoare la comentariile de săptămâna trecută, Douglas a scris: ''Ar fi ca şi cum am spune că din cauza felului în care eram îmbrăcate a fost vina noastră că am fost abuzate de Larry Nassar. Nu mi-am împărtăşit public experienţele şi alte întâmplări deoarece ani de zile am fost silite să păstrăm tăcerea, iar unele lucruri au fost extrem de dureroase''.

Jeff Raymond, un publicist care colaborează cu Douglas, a confirmat într-un email că gimnasta a recunoscut că a fost şi ea victima lui Larry Nassar.

Avocatul lui Nassar, Matt Newburg, nu a fost imediat disponibil pentru comentarii, dar anterior anunţase că nu are nimic de declarat în acest caz.

Douglas este a treia membră a echipei ''Fierce Five'' care cucerea aurul în 2012 la Jocurile Olimpice de la Londra abuzată de Nassar, după Aly Raisman şi McKayla Maroney.

×
Subiecte în articol: campioana gimnastica medic gimnasta
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close