Antena 3 CNN Sport Mihaela Buzărnescu nu se dă bătută! Sportiva vrea să revină în Top 100 şi visează la o participare la Jocurile Olimpice din 2024

Mihaela Buzărnescu nu se dă bătută! Sportiva vrea să revină în Top 100 şi visează la o participare la Jocurile Olimpice din 2024

Cu o carieră măcinată de accidentări, Mihaela Buzărnescu nu se dă bătută. Se simte mai bine după accidentarea la gleznă suferită în vară la turneul de la Iaşi şi speră să revină cât mai curând pe teren.

Mihaela Buzărnescu nu se dă bătută! Sportiva vrea să revină în Top 100 şi visează la o participare la Jocurile Olimpice din 2024
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Violeta Moroianu    |    18 Oct 2022   •   11:33

Într-un interviu în exclusivitate pentru Antena 3, sportiva a vorbit despre provocările de pe teren şi nu numai. Doreşte să revină în TOP 100 şi visează la o participare la Jocurile Olimpice din 2024.

Întrebare: Cum esti cu glezna în primul rând?

Mihaela Buzărnescu: Mult mai bine, mult mai bine. Am început antrenamentele de câteva săptămîni şi de la o zi la o alta e din ce în ce mai bine şi nu mai am duere decât foarte, foarte rar. Deja mă deplasez foarte bine. Alerg pe lateral bine şi în curând o să-mi reiau competiţia.

Întrebare: Cea mai bună clasare a ta a fost locul 20 la simplu. O performanţă importantă pentru orice sportiv. Cum reuşeşti să fii longeviv în acest sport atât de greu şi costisitor?

Mihaela Buzărnescu: În primul rând cu mentalul. Tot timpul mă gândesc că mai pot şi nu renunţ. Dacă te ajuţi cu mentalul, automat poţi să stai mai mult în orice domeniu pe care îl practici. Asta m-a făcut mereu să am puterea să revin. Accidentările m-au dus tot timpul sub nivelul pământului şi din punct de vedere mental şi din punct de vedere profesional, nu este uşor. Noi dacă o luăm din perspectiva unui job, nu avem un job stabil. Totul depinde de noi, de ce jucăm,cât de bine jucăm, cât de des jucăm, cam aşa putem noi să ne valorificăm anumite venituri. Eu mi-am sacrificat o mare parte din copliărie, din adolescenţă fiind mereu plecată. La 34 de ani, în fiecare zi, mă trezesc la 5, 5 şi 15.

Întrebare: Cel mai greu meci, cel cu Serena Williams?

Mihaela Buzărnescu: A fost unul din meciurile cel mai grele, mai ales că miza era destul de interesantă jucând pe terenul central, pe Philippe Chattrier. Era în sfârşit după pandemie când puteau să vină un procentaj de spectatori şi au fost destul de mulţi şi mai ales faptul că jucam cu ea, fiind şi idolul meu de când începuse ea să intre pe circuit.

×
Subiecte în articol: Mihaela Buzarnescu
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close