Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Meciul Dinamo - Chiajna, amânat din cauza condiţiilor meteo

Meciul Dinamo - Chiajna, amânat din cauza condiţiilor meteo

Meciul Dinamo - Chiajna, amânat din cauza condiţiilor meteo
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
20 Sep 2017   •   18:19

Liga Profesionistă de Fotbal a amânat meciul dintre Dinamo şi Concordia, din cauza ameninţării cu furtună şi a sfaturilor primite din partea Primăriei Capitalei, potrivit digisport.ro.

Chiar dacă meciul ar fi trebuit reprogramat în maximum 24 de ore, din cauza faptului că joi se dispută deja trei partide, duelul va fi reprogramat la o dată ce va fi anunţată curând.

„Codul portocaliu este valabil pentru cinci județe, începând cu Dâmbovița, continuând cu Prahova, mai exact cam toată zona de curbură. Acolo, în mai puțin de 12 ore sunt așteptate cantități de apă care să depășească 60 - 70 de l/mp. Vremea nu va fi prea bună nici în restul țării, acolo unde este cod galben, pentru că vor fi intervale cu vânt. În Capitală, după ora 18.00 și până după miezul nopții pot fi intervale în care vântul să atingă viteze de 50-55 de km/ora. În plus, pe la ora 18.00 – 19.00 vor fi cantități de apă de 30-35 l/mp, dar nici aici nu este exclus nici aici această cantitate să fie depășită”, a declarat pentru Antena 3, Meda Andrei, meteorolog ANM.

×
Subiecte în articol: conditii meteo Chiajna meci
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close