Antena 3 CNN Sport Marius Vizer renunță la funcția de președinte de onoare al Federației Române de Judo

Marius Vizer renunță la funcția de președinte de onoare al Federației Române de Judo

Marius Vizer renunță la funcția de președinte de onoare al Federației Române de Judo
09 Apr 2019   •   18:11

Președintele Federației Internaționale de Judo (FIJ), Marius Vizer, renunță la funcția de președinte de onoare a Federației Române de Judo (FRJ), se arată într-un comunicat de presă dat publicității de forul român

"În urma unei scrisori adresate domnului Cozmin Gușă, președinte al Federatiei Române de Judo, domnul Marius Vizer, președintele Federatiei Internaționale de Judo, își anunță demisia din poziția de Președinte de Onoare al Federației Române de Judo. Aceasta decizie urmează a fi avizată de catre Comitetul Director al federației în următoarea ședință", se arată în comunicat.

„Datorită seriilor de evenimente legate de managementul eronat sau viciat al Federației Române de Judo din ultimii ani, precum și ale animozităților actuale care duc la scindarea acesteia, cu mare regret îmi anunț demisia din funcția de președinte de onoare al FRJ”, a scris Vizer într-o scrisoare adresată forului de la București.

Forul român de judo se află în mijlocul mai multor scandaluri în ultima vreme, unul dintre acestea vizând acuzații la adresa antrenorului Florin Bercean venite din partea unor foste sportive. Acestea susțin că ar fi fost lovite sau agresate verbal de-a lungul timpului. O altă problemă la FRJ ține de nereguli financiare din mandatele trecute ale președinților Federației.

Cozmin Gușă a fost ani de zile un apropiat al lui Vizer.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close