Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gică Hagi, gest impresionant făcut după accidentarea unui tânăr de la echipa sa

Gică Hagi, gest impresionant făcut după accidentarea unui tânăr de la echipa sa

Gică Hagi, gest impresionant făcut după accidentarea unui tânăr de la echipa sa
Sursa foto: Foto: Facebook/Gheorghe Hagi
20 Iul 2017   •   19:28

Carlo Roberto Casap are numai 18 ani și este mijlocaș al echipei de fotbal Viitorul Constanța. Acesta s-a accidentat în prima rundă a noului sezon și s-a alesc cu o ruptură de ligamente încrucișate la genunchiul drept, potrivit pressone.ro.

Timp de cel puțin cinci luni, tânărul va absenta, într-un moment în care ascensiunea sa îl propunea pentru o primă selecție la echipa națională.

În acest context, clubul condus de Gheorghe Hagi a reacționat imediat, printr-un gest rar în lumea fotbalului: i-a mărit salariul.

„Hagi a stat de vorbă cu mine. Mi-a vorbit ca un tată, mi-a dat multă încredere și mi-a spus că el și clubul sunt alături de mine. A fost foarte emoționant, ceva incredibil. A doua zi m-a sunat președintele clubului și au venit cu noul contract. Am rămas fără cuvinte. Îmi doresc doar să revin mai puternic. Nu se termină totul aici, trebuie să revin mai puternic", spune Carlo.

Hagi l-a remarcat  pe tânăr la 12 ani la Cupa Hagi Danone, o competiție dedicată puștilor. Casap juca pentru Poli Timișoara, iar la finalul unui meci cu Atletico Arad, Gică l-a așteptat să-i strângă mâna.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Hagi gest tanar echipa
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close