Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Răzvan Raț spune STOP, după o carieră de excepție. ”Cred că e cazul să pun punct”

Răzvan Raț spune STOP, după o carieră de excepție. ”Cred că e cazul să pun punct”

Răzvan Raț spune STOP, după o carieră de excepție. ”Cred că e cazul să pun punct”
Sursa foto: Foto: wikipedia
18 Iul 2018   •   14:43

Răzvan Raţ a făcut anunţul la care multă lume se aştepta, dar pe care jucătorul refuza să-l accepte. Iubeşte atât de mult fotbalul, încât se încăpăţâna să mai joace. Tocmai de aceea după ce s-a întors acasă din Spania, anul trecut, Raţ a semnat un contract cu ACS Poli Timişoara. N-a ieşit prea bine pentru că echipa a retrogradat, dar încă nu accepta situaţie. Fizic se simte foarte bine şi putea să mai joace, dar acum a pus din nou totul în balanţă şi a spus "GATA!".

"Cred că e cazul să pun punct! V-am mai spus cred și ultima dată când am fost aici că îmi e foarte greu să-mi găsesc motivația și cred că e mai bine așa. Sunt într-un moment în care cred că trebuie să mă retrag", a explicat Răzvan decizia grea pe care a luat-o, în cadrul unei emisiuni pe DigiSport.

În cariera sa, Răzvan Raţ a evoluat pentru Rapid, FCM Bacău, Şahtior, West Ham, Rayo Vallecano, PAOK şi ACS Poli Timişoara. Fundaşul stânga rămâne cu un CV bogat după retragere. Şapte titluri de campion al Ucraineri, cinci Cupe, patru Supercupe şi un trofeu Europa League sub comanda lui Mircea Lucescu la Şahtior, la care se mai adaugă două titluri de campion şi o Cupă a României cu Rapid. 113 meciuri la echipa naţionala a acumulat Raţ, pentru care a marcat de două ori şi a oferit 14 pase decisive.

×
Subiecte în articol: Razvan Rat retragere
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close