Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FCSB - Milsami Orhei LIVE. Începe drumul european al FCSB

FCSB - Milsami Orhei LIVE. Începe drumul european al FCSB

FCSB - Milsami Orhei LIVE. Începe drumul european al FCSB
11 Iul 2019   •   19:00

FCSB - Milsami Orhei LIVE. FCSB începe sezonul cu meciul cu Milsami Orhei, din primul tur preliminar al Europa League. Partida se va disputa azi, de la ora 21:30, și poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe digisport.ro.

FCSB - Milsami Orhei LIVE. Bogdan Andone are probleme mari de lot, înainte de debutul într-un meci oficial pe banca FCSB. Roș-albaștrii vor juca joi cu Milsami Orhei în turul întâi preliminar din Europa League. Tehnicianul a trimis o listă de 22 de jucători la UEFA.

FCSB - Milsami Orhei LIVE. Gnohere și Momcilovic sunt singurii care nu s-au regăsit pe acea listă, din lotul FCSB. Totuși, dintre cei trecuți pe listă, Andone nu se va putea baza pe trei dintre jucători. Este vorba despre Moruțan, Pintilii și Stan, aceștia fiind accidentați sau nerefăcuți complet.

FCSB - Milsami Orhei LIVE. Cei din gruparea moldoveană au venit cu temele făcute la București și știu multe despre echipa roș-albastră. Moldovenii cred că o eventuală calificare a lor în turul 2 ar fi o mare surpriză.

FCSB - Milsami Orhei LIVE. Antrenorul Veaceslav Rusnac și-a ales preferații din rândul jucătorilor de la FCSB. "Știu că acest club este unul cu o istorie mare, care la noi în țară este foarte iubit. La noi, mulți sunt fanii lor și foarte multă lume s-a bucurat ca noi jucăm cu ei.

FCSB - Milsami Orhei LIVE. Îmi plac foarte mult cei doi fundași centrali, sunt calmi, încep bine atacurile. De asemenea, îmi place foarte mult Florin Tănase", a declarat tehnicianul la conferința de presă.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close