Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Este vestea momentului în Liga I. Gică Hagi pleacă de la Viitorul

Este vestea momentului în Liga I. Gică Hagi pleacă de la Viitorul

Este vestea momentului în Liga I. Gică Hagi pleacă de la Viitorul
20 Mar 2018   •   17:46

Gică Hagi pare decis să plece din Liga 1 la finalul acestui sezon, deși mai mulți oameni, printre care și Ionuț Lupescu, au declarat că vor să-l întoarcă din drum. Șansele ca "Regele" să plece sunt foarte mari, iar cel pe mâna căruia vrea să lase echipa este Costel Gâlcă.

Foști colegi la echipa națională, Hagi și Gâlcă sunt foarte buni prieteni. Fostul antrenor al FCSB-ului fiind de altfel unul dintre invitații Regelui la petrecerea organizată după ce Viitorul a câștigat primul titlu din istoria clubului.

"Regele" e convins că Gâlcă e alegerea perfectă pentru echipa sa, una bazată în special pe tineri. Înainte să ajungă la FCSB, Gâlcă a fost selecționer la naționala U17 a României, asta după ce a pregătit mai multe grupe de copii și juniori în Spania.

Dacă până la vară nu va reuși să-și găsească un contract, Gâlcă are șanse mari să semneze cu Viitorul. Singurul aspect negativ este legat de faptul că Regele este recunoscut drept o persoană autoritară, care vrea să-și impună toate ideile, iar Gâlcă n-ar dori să strice prietenia în caz că lucrurile nu ies așa cum ambii își doresc, scrie Digi Sport.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close