Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Situație incredibilă pe terenul de fotbal. Oficialii unei echipe acuză rivalii că au vrut să îi otrăvească

Situație incredibilă pe terenul de fotbal. Oficialii unei echipe acuză rivalii că au vrut să îi otrăvească

Situație incredibilă pe terenul de fotbal. Oficialii unei echipe acuză rivalii că au vrut să îi otrăvească
22 Mar 2019   •   09:53

Disputat în optimile de finală ale Ligii Campionilor Africii la fotbal, meciul dintre SC Simba, echipă din Tanzania, și AS Vita Club, formație din RD Congo, scor 2-1, a fost marcat de acuzații uluitoare. 

La finalul partidei, oficialii oaspeților au declarant că rivalii din Tanzania i-au otrăvit pe jucători, potrivit spynews.ro.

„Sâmbătă s-a întâmplat ceva ce n-am mai văzut până acum. În timpul meciului, noi am avut apă «otrăvită». Câteva sticle miroseau puternic, dar nimeni nu spune că toate cele avute de noi conţineau o mică doză, din cauza căreia am putut fi obosiţi. I-am sesizat pe oficialii CAF în momentul când era flagrant.

La o fază fixă au venit să-mi ceară apă doi jucători, unul al meu şi unul de la Simba. I-am dat fiecăruia o sticlă. Amândouă erau otrăvite. Jucătorul meu a scuipat imediat. Celălalt, care voia să se răcorească, s-a stropit şi a avut probleme la nivelul ochilor. I-am dat sticlele delegatului. E o tentativă de otrăvire. Dacă bei apa asta, poţi să ajungi la spital”, a adăugat Ibenge.

×
Subiecte în articol: teren fotbal oficiali echipa
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close