Antena 3 CNN Sport Tenis Cristian Tudor Popescu: Simona Halep ar putea să câștige turneul de la Miami

Cristian Tudor Popescu: Simona Halep ar putea să câștige turneul de la Miami

Cristian Tudor Popescu: Simona Halep ar putea să câștige turneul de la Miami
28 Mar 2017   •   14:06

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu face o analiză a meciului Simonei Halep de calificare în sferturile de finală ale turneului de la Miami. Potrivit acestuia, Simona a avut parte de un meci dur, însă de acum se poate întâmpla orice la Miami, inclusiv o victorie în finală a româncei.

''După săptămâni de pauză, dureri la genunchi, tratamente uneori la fel de dureroase, nesiguranță, o înfrângere clară în fața lui Mladenovic și victorii relativ simple la jucătoare mai slab cotate, Simona avea nevoie de un meci dur, câștigat greu. I l-a oferit puternica australiancă Sam Stosur, adversară bine cunoscută Simonei, dar greu de contracarat când îi iese jocul.

Hotărâtoare în acest meci nu au fost dreapta, reverul sau serviciul Simonei, a fost privirea. La 6-4, 5-2 pentru Stosur, ochii Simonei au rămas reci și atenți, erau ochii Mangustei, parcă spunândꓽ „De aproape o oră îți merge fenomenal jocul, Samantha, ți-a intrat și o bandă, ai prins și niște milimetri de tușă, ar cam fi timpul să te tai”.

Simona a dat drumul la lovituri și a tras de picioare până la geamăt, destabilizând-o pe Stosur cu mingile multe scoase la limită, pe lovitura tare a adversarei.''

Continuarea, pe Republica.ro.

×
Subiecte în articol: Simona Halep WTA
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close