Antena 3 CNN Sport Tenis Câteva concluzii după victoria Simonei Halep la Australian Open

Câteva concluzii după victoria Simonei Halep la Australian Open

 Câteva concluzii după victoria Simonei Halep la Australian Open
18 Ian 2018   •   11:31

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat, joi, la Melbourne, în runda a treia a turneului Australian Open, primul de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o fără drept de apel pe canadianca Eugenie Bouchard, cu 6-2, 6-2, scrie Agerpres.

Sunt câteva concluzii ce pot fi trase după acest meci, scrie gsp.ro.

1. Glezna! Care gleznă?!

Toți fanii Simonei au căscat ochii încă din primele gameuri pentru a observa orice dificultate în deplasarea jucătoarei noastre din cauza accidentării la glezna stângă suferită în primul tur. Dar Simona Halep a părut foarte stabilă în schimburi. A alergat mult, variat, nu a părut sub presiune, a preluat mingea rapid, ceea ce a însemnat o deplasare bună. Dacă are în continuare probleme cu glezna, Simona maschează foarte bine.
2. Incisivitate, determinare, serviciu

În fața unei jucătoare care nu a știut exact ce vrea să facă pe teren, Simona a răspuns cu autoritate. S-a apărat perfect, a urcat de câteva ori la fileu și a închis punctele, s-a menținut atentă pe forehand și la serviciu, în ciuda unor oscilații la începutul fiecărui set. Iar atitudinea a fost ideală. Cu pumnul strâns după fiecare reușită muncită, Simona a părut decisă să evite "distracția", "meciurile frumoase" care se încheie trist. "Am simțit mingea, am deschis terenul, m-am simțit bine", a explicat Simona la final.

×
Subiecte în articol: Australian Open Simona Halep tenis
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close