Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Aroganța supremă a lui Zlatan Ibrahimovic. America e la picioarele lui

Aroganța supremă a lui Zlatan Ibrahimovic. America e la picioarele lui

Aroganța supremă a lui Zlatan Ibrahimovic. America e la picioarele lui
23 Mar 2018   •   16:07

Transferul atacantului suedez Zlatan Ibrahimovic la Los Angeles Galaxy a fost confirmat într-o pagină de publicitate publicată vineri de Los Angeles Times.

Ibrahimovic, 36 ani, a fost eliberat joi de Manchester United, clubul său din 2016, iar presa americană anunţa de atunci venirea sa iminentă la clubul cel mai titrat din Campionatul nord-american de fotbal (MLS).

La fel ca şi cariera sa neobişnuită şi temperamentul său unic în fotbal, acest transfer a fost anunţat într-un mod original într-o pagină de publicitate cu mesaje criptice în Los Angeles Times.

Ibrahimovic a disputat doar şapte meciuri (un gol) cu Manchester United în acest sezon din cauza unei accidentări la genunchiul drept (ligamentul încrucişat) suferite în aprilie 2017.

LA Galaxy, clubul cel mai titrat din istoria MLS, a atras deseori staruri europene aflate la final de carieră, precum englezii David Beckham şi Steven Gerrard sau irlandezul Robbie Keane.

Potrivit revistei Sports Illustrated, citând o sursă apropiată negocierilor, Ibrahimovic s-a angajat cu Los Angeles Galaxy până la finalul sezonului 2019.

Salariul său anual va fi stabilit la 1,5 milioane dolari (1,2 milioane euro), maximum autorizat în Campionatul MLS care stabileşte un plafon salarial, în timp ce, potrivit estimărilor, el încasa în Anglia 180.000 lire sterline pe săptămână (206.000 euro).

Venirea lui în California este prevăzută săptămâna viitoare, suedezul putând să debuteze cu ocazia derby-ului din 31 martie dintre Los Angeles Galaxy şi Los Angeles

×
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close