Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Nataţie: Rebecca Soni, record mondial la 100 de metri bras încă din semifinale

Nataţie: Rebecca Soni, record mondial la 100 de metri bras încă din semifinale

Nataţie: Rebecca Soni, record mondial la 100 de metri bras încă din semifinale
Sursa foto: reberra soni
28 Iul 2009   •   11:04

Nou record mondial la proba de 100 de metri bras feminin. Americanca Rebecca Soni a reuşit că coboare nivelul celei mai bune performanţe din istorie chiar din faza semifinalelor probei amintite, la Campionatele Mondiale de nataţie de la Roma. Soni a emis, astfel, o provocare pentru concurentele din finală, când este de aşteptat ca timpul ei să fie şi mai bun.
Rebecca Soni a atins peretele la doar 1 minut, 4 secunde şi 84 de sutimi, şi a stabilit un nou etalon, cel precedent fiind de 1 minut, 5 secunde şi 9 sutimi. Cu timpul din semifinale, americanca a bătut timpul stabilit în 2006 de înotătoarea din Australia Leisel Jones, la Melbourne, în ţara natală. Finala probei de 100 de metri bras de la Roma are loc marţi, potrivit Mediafax.
De asemenea, patru alţi înotători au dărâmat recorduri mondiale luni. Australianul Brenton Rickard şi-a îmbunătăţit propriul record mondial la 100 de metri bras, câştigând totodată finala, în timp ce Sarah Sjostrom (100 metri fluture), Ariana Kukors (200 metri mixt), şi Anastasia Zueva (100 m spate).
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: roma inot record mondial
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close