Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Una dintre cele mai importante handbaliste de la CSM București va pleca din echipă

Una dintre cele mai importante handbaliste de la CSM București va pleca din echipă

Una dintre cele mai importante handbaliste de la CSM București va pleca din echipă
27 Mar 2019   •   17:22

Portarul Paula Ungureanu se va despărţi la finalul sezonului de echipa de handbal feminin CSM Bucureşti, după o colaborare de trei ani, a anunţat clubul.

Handbalista este decisă să se îndrepte către un nou proiect.

Din 2016, de când a venit la echipa bucureşteană, Paula Ungureanu a cucerit de două ori titlul naţional (2017, 2018), are două Cupe ale României (2017, 2018) şi Supercupa României (2017). De asemenea, palmaresul său s-a îmbogăţit cu două medalii de bronz în cea mai importantă competiţie intercluburi de pe continent, Liga Campionilor (sezoanele 2016-2017 şi 2017-2018).

''Se încheie o etapă frumoasă a carierei mele, de care sunt foarte mândră. Am decis că este momentul să mă îndrept către un alt proiect, însă, cum este şi firesc, CSM Bucureşti va rămâne parte din inima mea. Vreau să le mulţumesc tuturor oamenilor cu care am lucrat aici şi fanilor echipei, pentru că ne-au făcut mereu să simţim că sunt plusul de care orice formaţie are nevoie!'', a declarat Paula Ungureanu.

CSM Bucureşti a transmis un mesaj de mulţumire şi i-a urat succes în următorul proiect, scrie Fanatik.ro.

CSMB mai are doi portari în lot, croata Jelena Grubisic şi tânăra Mădălina Ion, iar din vară va veni şi Denisa Dedu (Siofok KC), care a semnat pe doi ani.

×
Subiecte în articol: CSM
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close