Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Neagu şi Pintea luptă pentru titlul de cea mai bună handbalistă în 2018

Neagu şi Pintea luptă pentru titlul de cea mai bună handbalistă în 2018

Neagu şi Pintea luptă pentru titlul de cea mai bună handbalistă în 2018
Sursa foto: Foto: Cristina Neagu/Facebook
25 Dec 2018   •   23:27

Cristina Neagu (30 de ani) are şansa de a fi aleasă a treia oară cea mai bună handbalistă a anului, în sondajul realizat pe site-ul handball-planet.com. 

Juriul portalului, care organizează pentru al 8-lea an consecutiv această anchetă, este format din jurnalişti de prestigiu de la publicaţii importante din ţări cu handbal feminin dezvoltat, atât la nivel de club, cât şi la naţională. 

Neagu a mai triumfat în acestă anchetă de două ori, în 2015 şi 2016.   

Printre cele 32 de sportive nominalizate se află şi colega sa de la echipa naţională Crina Pintea. Handbalista de 28 de ani tocmai a semnat cu Gyor şi a fost aleasă cel mai bun pivot al Campionatului European din Franţa.   

Românii care vor să le voteze pe cele două handbaliste o pot face pe portalul Handball Planet. Votul va dura până pe 5 ianuarie 2019.    

În afară de cea mai bună jucătoare a lumii în 2018 se vor mai alege echipa anului, cele mai bune 7 handbaliste ale sezonului, dar şi cea mai bună apărătoare a anului.   

La secţiunea cel mai bun antrenor a fost desemnat şi Ambros Martin, spaniolul care este selectioner al României, locul 4 la ultimele Europene, antrenor şi în Rusia, la Rostov pe Don. 

Sursa: adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: Handbal top titlu
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close