Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Cristina Neagu a fost operată în Belgia. Primul mesaj al sportivei după intervenția chirurgicală

Cristina Neagu a fost operată în Belgia. Primul mesaj al sportivei după intervenția chirurgicală

Cristina Neagu a fost operată în Belgia. Primul mesaj al sportivei după intervenția chirurgicală
Sursa foto: Foto: Cristina Neagu/ Facebook
09 Ian 2019   •   19:18

Handbalista Cristina Neagu a anunţat miercuri, pe pagina sa de Facebook, că a fost operată cu succes la genunchiul drept, în Belgia, în urma rupturii de ligament încrucişat anterior suferită la Campionatul European din Franţa. 

"M-am trezit cu zâmbetul pe buze! Totul a decurs bine şi de acum înainte cu toată forţa spre revenire! Vă mulţumesc pentru mesaje şi sprijin!", a scris handbalista echipei CSM Bucureşti 

Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii în 2010, 2015 şi 2016, a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior şi a ratat ultimele două meciuri ale României la Campionatul European de handbal feminin din Franţa - EHF EURO 2018. 

Neagu s-a accidentat la genunchiul drept în minutul 51 al partidei dintre România şi Ungaria (29-31) când a aterizat greşit la un duel cu Szimonetta Planeta. Interul stânga ar urma să fie indisponibil circa şase luni.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close