Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Bicicletele Merida – proiectate sa intreaca orice provocare

Bicicletele Merida – proiectate sa intreaca orice provocare

Bicicletele Merida – proiectate sa intreaca orice provocare
14 Iul 2017   •   15:55

Printre cele mai performante biciclete din categoria enduro, in 2017, se numara bicicletele Merida, concepute folosind tehnologii noi si inovatii, pentru a depasi limitele cross-ului de anduranta si de munte. Merida este unul din cei mai mari producatori de biciclete din intreaga lume si este specializat pe modele de enduro, cross si de munte.

Modelele Merida aduc performanta si calitate inalta, datorita dezvoltarii de materiale rezistente si usoare, folosite in constructia bicicletelor, dar si a colaborarii permanente cu ciclisti de performanta premiati la competitiile internationale. Ciclistul spaniol Toni Ferreiro, este unul din adeptii bicicletelor Merida care detine in prezent trei titluri nationale la DH (2013, 2014, 2015) si doua titluri la Campionatul National Enduro din Spania, la categoria Elite. Mai mult, a participat la competitii internationale, ajungand pe locul 12 in Enduro World Series si pe pozitia a 4-a la editia din Argentina.

Unul din cele mai reusite si performante modele in 2017, este bicicleta Merida One-Sixty 5000, un model conceput pentru pedalatul pe munte si gata oricand pentru orice traseu de enduro. Bicicleta este dotata cu supensii Rock Shox, cadru din carbon si componente SRAM, pentru ca tu sa beneficiezi de cea mai buna experienta de pedalat, pe cele mai dificile trasee. Modelul Merida 5000, este o continuare a familiei One-Sixty si aduce multe imbunatatiri in materie de structura, design si materiale.

Iata cateva din cele mai noi tehnologii dezvoltate pentru bicicletele Merida One-Sixty 5000:

  • Tehnologia "ANTI WRINKLE SYSTEM" – foloseste fibra de carbon pe diferite suprafete ale cadrului pentru a reduce riscul de incretire, imbunatateste duritatea si reduce greutatea bicicletei considerabil.

  • Tehnologia "RACELITE 61 ALUMINIUM" – foloseste pereti dublii de aluminiu tratati termic pentru imbunatatirea caracteristicilor de rezistenta (tehnologie folosita in industria navelor aerospatiale).

  • Tehnologia "PROLITE 66 – TRIPLE BUTTED ALUMINIUM" – foloseste si distribuie eficient 3 straturi de aluminiu foarte usor pe cadru.

  • Tehnologia "SUPERLITE 16 ALLOY" – dezvoltata avand la baza tehnologia "Racelite 61 Aluminium" si "Prolite 66", care ofera cei mai usori si cei mai subtiri pereti de aluminiu pentru aceeasi rezistenta si duritate, folosita pentru prima data in 2017, pe bicicleta Merida One-Sixty 5000.

  • Tehnologia "INTERNAL BLOCKSYSTEM" – asigura oprirea rotii ghidonului care se roteste inainte de a lovi rama, cu ajutorul unui inel de prindere in jurul tubului telescopului furcii si al insertiilor de blocare din capul tubului.

  • Tehnologia "NANO MATRIX CARBON" – fasiile de fibra de carbon de pe cadru sunt sudate inteligent printr-o rasina epoxidica, adaugand nano particule, pentru cea mai mare rezistenta la impact si deformare.

Brandul de biciclete Merida se gaseste in Romania prin intermediul Veloteca, magazin cu peste 10 ani de experienta in domeniu. Aici poti gasi modelul de top One-Sixty 5000, dar si accesorii si echipamente destinate pedalatului pe munte sau de enduro. Mai mult, Veloteca ofera garantie pe viata cadrelor Merida, datorita durabilitatii si increderii in brandul de renume.

In magazinul online poti gasi o varietate mare de modele de diferite marimi, materiale, tipuri de frane, tipuri de cadre, toate, concepute pentru sezoane diferite. De altfel, daca te intereseaza bicicletele electrice Merida sau pentru copii, Veloteca este locul ideal de unde poti sa cumperi. Showroom-ul de prezentare al Veloteca se afla in Bucuresti, pe Sos Iancului, nr.100, iar echipa specializata si mecanicii profesionisti, sunt gata sa te ajute cu sfaturi si sugestii, ca sa poti face cea mai buna alegere.

"Misca-te cu pasiune si curaj" este motto-ul de viata al fondatorului Merida, Ike Tseng. Numele Merida a fost ales intentionat si provine din pronuntarea cuvintelor "Me-Ri-Da" in limba nativa a fondatorului. Traducerea acestei pronuntari prezinta intentia companiei si anume, sa conceapa cele mai frumoase produse de calitate, care ii permit oricarui ciclist sa ajunga la destinatie in cel mai placut mod posibil.

 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close