Antena 3 CNN Sport Tenis Adevăratul motiv pentru care Sorana Cîrstea s-a retras din echipa de Fed Cup

Adevăratul motiv pentru care Sorana Cîrstea s-a retras din echipa de Fed Cup

Adevăratul motiv pentru care Sorana Cîrstea s-a retras din echipa de Fed Cup
11 Dec 2018   •   17:23

Sorana Cîrstea și-a anunțat în mod surprinzător retragerea din echipa de Fed Cup a României, prin intermediul unui mesaj publicat pe Facebook. Potrivit declarațiilor sportivei, ea a luat această decizie pentru a lăsa loc jucătoarelor mai tinere, însă adevăratul motiv ar fi cu totul altul. 

Simona Halep (numărul 1 WTA) ar fi adevăratul motiv pentru care Sorana Cîrstea (numărul 85 WTA) a decis să se retragă din echipa de Fed Cup a României. Numărul 85 WTA nu ar mai suporta să rămână în spate, în condițiile în care Simona Halep o preferă drept parteneră pe Irina Begu (numărul 67 WTA) -  a doua rachetă a echipei.

Halep și Begu sunt binecunoscute pentru relația de prietenie foarte solidă, iar Cîrstea nu poate emite pretenții la titularizare, în condițiile în care poziția din clasament nu este de partea ei. În plus, Sorana Cîrstea n-ar avea loc nici în echipa de dublu. Chiar dacă cele două sportive nu au lăsat în spațiul public să se vadă tensiunile, Halep și Cârstea au avut mereu o relație destul de rece, notează Libertatea

Sorana Cîrstea a debutat în echipa de Fed Cup în 2006, la vârsta de doar 16 ani. Ea are 17 partide de simplu (11 victorii, 6 înfrângeri) şi 12 de dublu (5-7).

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close