Antena 3 CNN Show Tabloid Veste șoc în showbiz! După trei mariaje eșuate, o mare actriță a renunțat la bărbați! Se iubește cu o femeie

Veste șoc în showbiz! După trei mariaje eșuate, o mare actriță a renunțat la bărbați! Se iubește cu o femeie

Veste șoc în showbiz! După trei mariaje eșuate, o mare actriță a renunțat la bărbați! Se iubește cu o femeie
Sursa foto: Foto: youtube.com
04 Dec 2018   •   18:18

După trei mariaje eșuate cu Freddy Moore, Ashton Kutcher  și Bruce Willis, Demi Moore a decis să-și caute fericirea în brațele unei femei. Actrița a început o relație cu  stilista Masha Mandzuka (43 de ani), de origine sârbă.

Starul, în vârstă de 56 de ani, considră că nu are noroc în dragoste sau cel puțin nu și-a găsit fericirea alături de un bărbat. Fapt pentru care a decis să se reprofileze, iar acum se iubește cu o femeie.

Demi a fost surprinsă tot mai des alături de Masha și actrița este foarte atașată de fetița de doi ani a stilistei, pe nume Rumi, pe care se pare că au decis să o crească împreună.

Paparazzi le-au surprins recent la plimbare în Los Feliz, Los Angeles, iar Demi o ține în brațe pe micuță și s-a s-a jucat tot timpul cu ea. De altfel, conform publicațiilor americane, actrița și Masha Mandzuka se întâlnesc în secret de doi ani.

”Se țin de mână, iar Demi este ca o a doua mamă pentru copilul Mashei”, a spus sursa menționată mai sus, potrivit libertateapentrufemei.ro.

×
Subiecte în articol: Demi Moore
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close