Antena 3 CNN Show Tabloid Noi informații despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Finul său, Keo, a spus exact cum se simte artistul 

Noi informații despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Finul său, Keo, a spus exact cum se simte artistul 

Noi informații despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Finul său, Keo, a spus exact cum se simte artistul 
15 Mai 2019   •   15:46

Keo, finul lui Mihai Constantinescu, a afirmat că starea îndrăgitului artist, este stabilă și că veștile care circulă cu privire la sănătatea vedetei, este stabilă.

„Noi am fost împreună de Paşte. Părinţii ei au vorbit cu el chiar cu o seară înainte să se întâmple evenimentul recent. Era bine, era ok. Avea mai multe probleme pe care el a încercat să le ţjnă ascunse pentru că era un tip discret pentru că el voia ca publicul să primeasc doar muzică din partea sa. Era slăbit, dar Mihai are o putere extraordinară şi o dorinţă de a trăi şi de a învinge boala şi este un luptător. Astăzi am vorbit cu Simona. Au fost date foarte multe fake news-uri care o neliniştesc pe Simona.

Mihai a avut acel stop-cardio respirator în acea dimineaţă. Au trecut 10 minute până a venit salvarea. El este într-o stare stabilă. Nu s-au mai întâmplat alte stopuri şi nici moarte cerebrală. Toate informaţiile au fost false. El este stabilizat, într-adevăr, situaţia este gravă, pentru că a stat cu creierul neoxigenat câteva minute, dar rugămintea familiei este ca lumea să se liniştească un pic şi să nu mai abereze. Trebuie să gândim pozitiv”, a spus Keo, potrivit spynews.ro.  

×
Subiecte în articol: Mihai Constantinescu sănătate
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close