Antena 3 CNN Show Tabloid Monica Tatoiu: ''Nu am avut niciodată probleme cu banii. Tata câştiga 85.000 de lei pe lună când o Dacie era 50.000 de lei"

Monica Tatoiu: ''Nu am avut niciodată probleme cu banii. Tata câştiga 85.000 de lei pe lună când o Dacie era 50.000 de lei"

 Monica Tatoiu: ''Nu am avut niciodată probleme cu banii. Tata câştiga 85.000 de lei pe lună când o Dacie era 50.000 de lei"
10 Sep 2019   •   15:03

Are un doctorat în matematică, dar fiul ei a studiat la o şcoală privată care nu era acreditată. Invitată în emisiunea Danei Săvuică, "E OK să fii vedetă?", Monica Tatoiu a povestit lucruri mai puţin ştiute despre viaţa sa. Fosta femeie de afaceri a dat detalii mai puţin cunoscute despre familie şi metodele de înfrumuseţare la care apelează, la 63 de ani.

''Fiul meu a studiat 13 ani la Şcoala Americană care nu e acreditată. Mi-a zis că am făcut cea mai mare greşeală că l-am trimis acolo.Toţi elevii care au venit în clasa a noua le-au luat-o înainte. Nu faceţi ca mine. L-am trimis acolo de la grădiniţă. Dacă mi-l dădeau afară, că mi-am băgat nasul unde nu îmi fierbe oala, nişte chestii cu finanţări, putea să rămâna pe dinafară, iar asta însemna că trebuia să reînceapă totul de la clasa întâi. Am aflat că şcoala nu avea acreditare. Aceasta este greşeala părinţilor care nu se informează despre statutul şcolilor private. Costă 18.000 de euro, dar la mine a fost parte din contract şi plătea compania'', a spus Tatoiu.

Continuarea AICI. 

×
Subiecte în articol: Monica Tatoiu bani copilarie familie
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close