Antena 3 CNN Show Tabloid Ea este femeia cu care Cristi Borcea a "spart" 100.000 de dolari în doar două zile

Ea este femeia cu care Cristi Borcea a "spart" 100.000 de dolari în doar două zile

Ea este femeia cu care Cristi Borcea a "spart" 100.000 de dolari în doar două zile
19 Ian 2019   •   16:52

Acum câteva zile, Cornel Dinu a dezvăluit în Gazeta sporturilor detaliile transferului lui Adrian Mutu de la Dinamo la Inter Milano, în 1999.

Dinamo şi-a trimis doi reprezentanţi în Italia, unul dintre ei fiind Cristi Borcea.

“Unul dintre cei doi reprezentanţi ai clubului Dinamo, care au fost la Milano, a cheltuit 100.000 de dolari în două zile cu o manechină fostă cu Ruud Gullit. "SISDE" a filmat şi înregistrat paranghelia”, a completat Cornel Dinu, potrivit wowbiz.ro.

Imediat, Răzvan Milca, colaborator gsp.ro, a venit cu alte informaţii. „Capitolul Cristi Borcea şi cei 100.000 de dolari cheltuiţi cu o fostă cunoştinţă a lui Ruud Gullit. În 1999, Borcea era foarte tânăr şi se afla la prima plecare în străinătate, era clar că nu avea multe posibilităţi financiare, la acea vreme suma reprezenta imens de mult pentru România. Se vedea că este foarte stingher într-un oraş precum Milano. Ceva zvonuri au fost, persoana despre care vorbeşte Cornel Dinu se numeşte Cristina Pensa, căsătorită cu atacantul olandez din 1994 pînă în 1997”, a notat acesta în Gazetă.

În replică, fostul impresar Victor Becali a declarat la GSP TV că toată întâmplarea cu Borcea şi fosta iubită a lui Gullit s-a petrecut de fapt doi ani şi jumătate mai târziu decât susţine Dinu. ”Întrebaţi-l pe Răducioiu, când s-a dus el la Monaco, atunci a cunoscut-o Borcea pe acea celebră femeie!”, a declarat Becali.

×
Subiecte în articol: Cristi Borcea
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close