Antena 3 CNN Show Tabloid Alexandra Stan, implicată într-un accident rutier

Alexandra Stan, implicată într-un accident rutier

Alexandra Stan, implicată într-un accident rutier
Sursa foto: foto: Instagram
15 Iun 2018   •   21:05

Alexandra Stan a trecut vineri prin momente de groază!

Artista a mărturisit pe contul ei de Instagram că a avut parte de un accident. În urma incidentului nefericit, Alexandra Stan s-a ales cu arcada spartă și a ajuns, de urgență, pe mâinile medicului estetician, scrie Cancan.

"Astăzi mi-am spart foarte tare arcada într-un accident! M-am speriat tare pentru că mi-a curs mult sânge și pentru că am crezut că o să rămân cu o cicatrice foarte urâtă, dar datorită doctorului Radu Ionescu care m-a primit și m-a cusut sunt bine și am început să arăt normal. O să vă țin la curent cu vindecarea. Mulțumesc încă o dată lui Dumnezeu și doctorului Radu Ionescu!”, a scris Alexandra Stan pe contul ei de Instagram.

 

Astazi mi-am spart f tare arcada intr-un accident! M-am speriat tare pt ca mi-a curs mult sange si pt ca am crezut ca o sa raman cu o cicatrice f urata! Dar datorita domnului @dr.radu.ionescu care m-a primit imediat si m-a cusut, sunt bine si am inceput sa arat normal! O sa va tin la curent cu vindecarea! Multumesc inca o data lui DUMNEZEU si @dr.radu.ionescu ❤️???? So today I broke my eye arch really bad in an accident. I bleed a lot and I was really scared that I will have a scar for life! But thanks to the professionalism and kindness of @dr.radu.ionescu that took care of me and sewed me in the right time, I actually look normal! I will keep you posted regarding the healing process! Once again, thanks GOD and @dr.radu.ionescu ????❤️ #romanianmedicine #plasticsurgeon #raduionescu

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastantheartist) on

×
Subiecte în articol: Alexandra Stan
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close