Antena 3 CNN Show Surpriză de proporții la Antena 1! Cine va fi noua asistentă a Mirelei Vaida, la Acces Direct, după ce Emily Burghelea și-a dat demisia?

Surpriză de proporții la Antena 1! Cine va fi noua asistentă a Mirelei Vaida, la Acces Direct, după ce Emily Burghelea și-a dat demisia?

După tot scandalul care a urmat după ce Emily Burghelea a ales să părăsească emisiunea, o altă tânără va fi asistenta Mirelei Vaida la Acces Direct. Este o foarte mare supriză pentru fani.

Surpriză de proporții la Antena 1! Cine va fi noua asistentă a Mirelei Vaida, la Acces Direct, după ce Emily Burghelea și-a dat demisia?
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de Laura Dinu    |    03 Iul 2020   •   10:03

Cosmina Adam va fi noua asistentă a Mirelei Vaida. Decizia conducerii Antena 1 vine după demisia în direct a fostei asistente Emily Burghelea, demisie care a creat scandal de proporții. 

„Dragii mei, începând de astăzi, pot spune că traiectoria vieții s-a schimbat cum nici nu mi-am putut închipui. Visurile mele devin realitate, sunt asistenta emisiunii @acces_directoficial și reporter special.

Nu vă puteți închipui cât de fericităăăăă sunt și ce simt eu acum! Mulțumesc celor ce s-au gândit la mine! Visați cu ochiul minții!”, a scris Cosmina Adam pe pagina personală de Instagram.

Cine este Cosmina Adam?

Cosmina Adam are 29 de ani și este din Vaslui. Deși nu foarte cunoscută în spațiul public, tânăra  a mai fost prezentă în platoul Acces Direct. 

Aceasta a urmat cursurile Colegiului Naţional de Artă “Octav Băncilă” din Iaşi. Este obișuită cu camerele, deoarece a mai apărut pe micile ecrane prin intermediul Orechestrei „Rapsodia Vasluiului”, ocupând locul de solistă.

Cântăreață de muzică populară, Cosmina Adam și-a anunțat recent apariția ultimului clip video realizat pentru noua sa melodie, “Astăzi este nunta mea”.

 

 

×
Subiecte în articol: asistenta Acces Direct
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close