Antena 3 CNN Show Showbiz VIDEO - Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul în față pe Dan Alexa. Scene șocante în parcarea arenei din Giurgiu

VIDEO - Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul în față pe Dan Alexa. Scene șocante în parcarea arenei din Giurgiu

VIDEO - Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul în față pe Dan Alexa. Scene șocante în parcarea arenei din Giurgiu
Sursa foto: Foto: captura video telekom
13 Iul 2019   •   22:50

Scene șocante surprinse în parcarea arenei din Giurgiu, după meciul Astra Giurgiu- FC Botoșani, încheiat 2-2. După finalul partidei, impresara Anamaria Prodan a fost filmată în timp ce îi dădea un pumn în față antrenorului giurgiuvenilor, Dan Alexa, în ceea ce, potrivit presei sportive, ar fi fost o scenă de gelozie. Totul ar fi plecat de la faptul că Alexa era așteptat în parcare de o altă femeie.

Anamaria Prodan este măritată cu antrenorul Laurențiu Reghecampf, dar presa a speculat că Prodanca ar avea o relație extraconjugală cu Alexa. Fapt negat de impresară. 

"Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul că Dan a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, e cu totul altceva. Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberaţiile astea. Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă. Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare. Au ieșit tot felul de bârfe, cu Alexa, cu Burcă sau cu Dani Coman. Cum divorța unul apăream eu și ei pe lângă mine. Sunt eu femeia fatală, dar nici chiar așa. Să se îndrăgostească toți de mine ca să-și lase familia...”, a fost explicația Anamariei pentru GSP.

Dan Alexa a negat incidentul

Deși scena a fost filmată, Dan Alexa susține că nu s-a întâmplat nimic. ”Nu s-a întâmplat nimic! Am citit şi eu ce s-a scris. Hai să fim serioşi. Am stat mai mult să vorbim despre transferuri”, a fost reacţia lui Alexa. Antrenorul a plecat apoi cu femeia care ar fi enervat-o pe Anamaria Prodan, scrie Telekom Sport.

×
Subiecte în articol: Anamaria Prodan Dan Alexa
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close