Antena 3 CNN Show Showbiz Rona Hartner a învins cancerul, din nou! "Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos"

Rona Hartner a învins cancerul, din nou! "Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos"

Rona Hartner a vorbit despre lupta cu cancerul și cum s-a vindecat. "Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol", a declarat artista.

Rona Hartner a învins cancerul, din nou! "Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos"
Sursa foto: Facebook/Rona Hartner
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Oct 2023   •   19:54

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la plămâni cu metastaze. Pe 12 iulie 2023, cântăreața stabilită în Franța a aflat că viața a pus-o din nou la încercare. A urmat un tratament despre care susține că a fost un adevărat miracol.

Rona Hartner a dezvăluit că s-a tratat la un spital de stat din Franța și că o mutație a cancerului de care a suferit a fost cheia salvării ei.

"Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare. Se pare că Dumnezeu a vrut să n-am niciun efect secundar, ba dimpotrivă, să îmi facă un miracol și să mă vindec în două săptămâni.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

E o minune mare de tot. Era stadiul patru și după ăsta nu mai e alt stadiu. Practic, la unele boli mai zic ei că există și stadiul cinci, dar când ai deja metastaze în corp e patru și nu mai pot să facă ei niciun fel de operație.

Citeşte şi: Rona Hartner, prima ieșire publică după tratamentul cu citostatice: ”Mi-am cumpărat loc de veci”

Și sunt greu de găsit și medicamentele, iar cele mai multe medicamente au efecte. La mine, exista interdicție la toate medicamentele clasice și au găsit unul foarte special și cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit", a spus Rona, potrivit fanatik.ro.

"Mai iau niște pastile de securitate. Trebuia să se oprească tratamentul după o lună, dar au zis să mai prelungească tratamentul cu încă o lună. În mod normal trebuia să iau tratamentul între 6 luni și 2 ani, dar când au văzut ce bine merge după două săptămâni au zis să mai prelungească, totuși, cu o lună și jumate, să fie în total două luni, ca să fie siguri.

Pe urmă, o să am un mic polițist în corpul meu, care o să încerce să dea la cap oricărui cancer care poate să mai apară. Eu m-am trezit într-un timp foarte scurt cu un cancer foarte mare și au zis doctorii să lase un mic polițist în corp. O să am o pastilă, ceva, de luat toată viața", a mai spus Rona Hartner.

Vezi și: Rona Hartner, diagnosticată din nou cu o boală incurabilă, în ultimul stadiu: "A fost un șoc, dar mi-am dat seama că Dumnezeu mă iubește"

×
Subiecte în articol: Rona Hartner cancer boala
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close