Antena 3 CNN Show Showbiz Rita Mureșan s-a îngrășat la loc! Creatoarea de modă admite că are din nou probleme cu greutatea: "Eram exagerat de subțire!"

Rita Mureșan s-a îngrășat la loc! Creatoarea de modă admite că are din nou probleme cu greutatea: "Eram exagerat de subțire!"

Rita Mureșan s-a îngrășat la loc! Creatoarea de modă admite că are din nou probleme cu greutatea: "Eram exagerat de subțire!"
15 Noi 2016   •   13:06

Rita Muresan a reusit sa uimeasca pe toata lumea cand a slabit 40 de kilograme si s-a afisat cu un look total nou. Insa acum, la mai bine de doi ani de marea transformare, creatoarea de moda s-a implinit la loc vizibil.

“Preventiv! Cand suntem stresati luam kilograme in plus sau ne cade parul. Bine ca ramanem sanatosi inca... Pentru caderea parului exista tratamente pe care sa le faci anticipat! Pentru kilograme... intai le luam si apoi vedem ce facem cu ele! Insa si acolo exista solutii! Eu am parte de amandoua in general, asta e viata, dar si de solutii!”, a scris Rita Muresan pe pagina sa de socializare.

Cateva zile mai tarziu, fosta Miss Romania a deschis din nou subiectul delicat, cel al acumularii de kilograme, semn ca e constienta de transformarea sa si ca e pregatita sa ia masuri.

"Bine ca m-am mai armonizat cu cateva kilograme ca altfel ma lua vantul asta pe sus, ca pe o frunza tomnatica!”, spune Rita Muresan.

Contactata telefonic, Rita Muresan sustine insa ca este multumita de felul in care arata in prezent: "Nu m-am ingrasat. M-am armonizat. Arat perfect pentru varsta si inaltimea mea! Inainte eram exagerat de subtire dupa plecarea mamei mele", a declarat Rita Muresan pentru WOWbiz. 

×
Subiecte în articol: creatoare de moda ingrasat dieta kilograme
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close