Antena 3 CNN Show Showbiz Mihai Trăistariu, păgubit de turiştii care i-au închiriat garsonierele de pe litoral: "Când aud de reparații, îmi pun mâinile în cap!”

Mihai Trăistariu, păgubit de turiştii care i-au închiriat garsonierele de pe litoral: "Când aud de reparații, îmi pun mâinile în cap!”

Turiştii şi-au bătut joc de garsonierele de pe litoral ale lui Mihai Trăistariu: canapele rupte, băi devastate şi bucătării lăsate într-o mizerie de nedescris.

Mihai Trăistariu, păgubit de turiştii care i-au închiriat garsonierele de pe litoral: "Când aud de reparații, îmi pun mâinile în cap!”
Sursa foto: Facebook/click.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Sep 2023   •   15:53

Mihai Trăistariu a făcut bani frumoși, vara asta, de pe urma celor șase garsoniere pe care le dieține în Năvodari-Mamaia Nord  Grosul a ieșit în lunile iulie și august, când prețul unui apartament pe noapte a sărit de 400 de lei.

Chiar și așa, solistul spune că afacerea lui înregistrează pagube importante și asta pentru că turiştii au făcut prăpăd, anul acesta, în camerele unde au fost cazați.

Canapele rupte, arse cu țigara, băi devastate și bucătării lăsate într-o mizerie de nedescris, asta arată imaginile puse la dispoziţie de către Mihai Trăistariu jurnaliştilor.

"Vara asta mi-au rupt trei canapele! O bagă repede la loc, că e extensibilă, când pleacă, ca să nu o văd eu. Vin alți turiști, trag canapeaua și găsesc ditamai gaura în ea”, a detaliat Mihai Trăistariu pentru click.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

„Când aud de reparații, îmi pun mâinile în cap!”

"Nimeni nu mă crede că eu o treime din bani îi dau numai pe reparații. Și așa mă costă o grămadă impozitul pe venit, gazul, lumina, apa, întreținerea, ce am pe acolo, gunoi, Internet, camerista, administratorul. Toate astea costă o avere și când mai vine și de reparat, îmi pun mâinile în cap", a mai spus artistul.

 

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close