Antena 3 CNN Show Showbiz Laurențiu Reghecampf a cerut ca Anamaria Prodan să nu îi mai poarte numele

Laurențiu Reghecampf a cerut ca Anamaria Prodan să nu îi mai poarte numele

Reghecampf îi interzice Aneimaria Prodan să îi poarte numele după divorţ. Antrenorul echipei Neftchi Baku nu mai vrea să fie asociat cu fosta parteneră de viaţă după scandalul şi bătaia din stradă.

Laurențiu Reghecampf a cerut ca Anamaria Prodan să nu îi mai poarte numele
Sursa foto: Antena 3 CNN | Instagram
de Elena Predoiu    |    03 Oct 2022   •   23:17

Conflictul dintre Laurenţiu şi Anamaria Prodan este departe de a se încheia.

I-a cerut soţiei sale cu care se află în proces de divorţ să renunţe la numele de Reghecampf, asta pentru ca imaginea lui să nu mai fie asociată cu a lui. 

Laurenţiu a fost la un pas să piardă colaborarea cu şefii clubului de fotbal la care lucrează. 

Presa din Azerbaidjan spune că şefii echipei Neftchi Baku au decis să treacă cu vederea peste scandalul dintre acesta şi impresară.

Acesta ar fi unul dintre motivele pentru care Laurenţiu Reghecampf vrea cu orice preţ ca imaginea lui să nu mai fie asociată cu soţia sa, astfel că după divorţ, Anamaria va trebui să revină la numele ei de familie pe care îl avea în buletin înainte de a se căsători cu el.

Interesant este faptul că deşi Anamaria susţine că numele ei este Prodan, Reghecampf a dezvăluit că pe ea o cheamă de fapt Dumitrescu, nume pe care l-a luat după prima sa căsătorie. 

Reamintim că cei doi soţi s-au bătut în stradă, iar filmările cu ei au devenit virale pe internet, iar autorităţile au deschis dosare penale, dar şi au emis ordine temporare de restricţie.

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close