Antena 3 CNN Show Showbiz Ioana Ignat și cel mai tânăr milionar din Silicon Valley, cel mai nou cuplu din showbiz

Ioana Ignat și cel mai tânăr milionar din Silicon Valley, cel mai nou cuplu din showbiz

Cântăreața Ioana Ignat, finalista Vocea României, și Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr milionar din Silicon Valley, formează un cuplu.

Ioana Ignat și cel mai tânăr milionar din Silicon Valley, cel mai nou cuplu din showbiz
Sursa foto: colaj Facebook / Sebastian Dobrincu / Ioana Ignat
de Maria Zărnescu    |    19 Mai 2021   •   11:55

Tânărul milionar duce o viață de lux, după ce a cunoscut succesul în afaceri. La doar 22 de ani, Dobrincu controlează o companie ce realizează management și statistică pe social - media, iar peste ocean s-a bucurat de un succes uriaș.

Fiind unul dintre milionarii din Silicon Valley, a devenit o adevărată partidă în lumea bună din București.

Recent, Sebastian i-a furat inima artistei Ioana Ignat. El și finalista de la Vocea României au fost surprinși în ipostaze tandre, iar povestea de iubire ar fi început în urmă cu doar câteva săptămâni, potrivit Cancan.ro.

Înainte de relația cu Ioana Ignat, milionarul de 22 de ani s-a iubit cu o altă româncă cunoscută în mediul online, vloggerița Mimi.

Cine este Sebastian Dobrincu

De cinci ani, Sebastian Dobrincu este CEO al unei companii ce se ocupă de social media, statistică și management pentru branduri cunoscute, agenții și chiar celebrități precum Justin Bider."

Sunt antreprenor, pe scurt, şi muzician… şi cu asta mă ocup, asta scrie în fişa postului meu. M-am autoînvăţat programare când aveam 8-9 ani şi am avut diverse job-uri. Da, am avut primul job la birou pe la 12-13 ani.

Da, a fost o experienţă… pentru că nimeni de la birou nu ştia, de fapt, că sunt minor. Şi, cu banii câştigaţi din diverse job-uri, am plecat la 17 ani, după ce am fost exmatriculat din liceu, de altfel, tocmai pentru că petreceam foarte mult timp la birou, iar conducerea şcolii nu a vrut să înţeleagă treaba asta.

Şi, fiind exmatriculat, m-am urcat cu rucsacul în spate şi m-am trezit pe JFK, unde am început să caut investitori. Şi lucrurile au funcţionat în aşa fel încât compania a crescut şi acum locuiesc în Los Angeles fericit şi împlinit şi pot să îmi urmez pasiunile pe toate planurile", spunea tânărul milionar în trecut, potrivit sursei citate mai sus.

×
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close