Antena 3 CNN Show Showbiz I-a găsit înlocuitoare! Cu cine se iubește Ion Ion Țiriac, după divorțul de Ileana Lazariuc

I-a găsit înlocuitoare! Cu cine se iubește Ion Ion Țiriac, după divorțul de Ileana Lazariuc

I-a găsit înlocuitoare! Cu cine se iubește Ion Ion Țiriac, după divorțul de Ileana Lazariuc
Sursa foto: Foto: Facebook/Ileana Lazariuc
14 Oct 2019   •   13:10

Au confirmat recent că au divorțat oficial în urmă cu doi ani, dar Ion Ion Țiriac pare să se fi consolat deja în brațele unei alte femei.

Despre fiul miliardarului Țiriac se zvonește că s-ar fi cuplat cu Sorana Cîrstea, scrie Click.  

Vineri, după ce s-a aflat că au divorţat, Ileana Lazariuc şi Ion Alexandru Ţiriac au revenit cu un mesaj de confirmare, motivând oarecum alegerea lor.

„Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunţăm oficial faptul că am divorţat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre şi am dorit această perioadă de linişte şi discreţie atât pentru noi, dar în special pentru copiii noştri, fără să intervină alte speculaţii şi scenarii fabricate. Deşi nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem şi vom fi o familie unită şi părinţii a doi copii minunaţi. Vieţile noastre vor rămâne în continuare private şi aceasta este singura noastră declaraţie în legătură cu acest subiect. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, a scris pe Facebook Ileana Lazariuc.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close