Antena 3 CNN Show Showbiz Gino Manzotti, primele declarații după accident: „Vedeam cum vine TIR-ul pe două roți. S-a răsturnat peste noi”

Gino Manzotti, primele declarații după accident: „Vedeam cum vine TIR-ul pe două roți. S-a răsturnat peste noi”

Gino Manzotti, primele declarații după accident: „Vedeam cum vine TIR-ul pe două roți. S-a răsturnat peste noi”
19 Sep 2017   •   11:43

Membrii trupei DJ Project au fost la un pas de moarte, după ce un tir cu 28 de tone de paleţi s-a răsturnat peste două maşini, pe DN7, în judeţul Vâlcea. Şoferul tirului nu a adaptat viteza într-o curbă şi a căzut peste maşina în care se aflau artiştii.

Gino Manzotti, Mira şi impresarul lor au ajuns la spital. În total, cinci persoane au fost rănite şi duse cu ambulanţele la cea mai apropiata unitate medicală.

Liderul trupei Dj Project, Gino Manzotti, a vorbit la Răi da buni, de la Antena Stars, despre accidentul din Vâlcea.

”În mașină eram eu cu managerul şi Mira. Veneam la București de la Cluj. Max a rămas la Cluj. Urcam dealul ăla, iar din faţă vedeam cum vine tirul care deja era pe două roţi. Cu 5 metri înaintea noastră s-a răsturnat şi a căzut pe noi. Prima dată au sărit toate airbag-urile. Mă miram că trăiesc. Am deschis uşa, am coborât şi mă miram că trăiesc. În urmă cu două ore s-a întâmplat. A căzut pur şi simplu pe noi. Eu am două coaste rupte. Mă plimb pe holurile spitalului. Mira e tot aici, la spital la Râmnicul Vâlcea. Ea e ok. M-am bucurat să văd că poate să coboare, nu are nimic (...) Max nu era cu noi. Foarte urâtă imaginea", a povestit Gino Manzotti.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Antena Stars rai da buni
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close