Antena 3 CNN Show Showbiz Dana Rogoz, marturisiri din intimitatea cu sotul ei: "Am sa va povestesc ceva ce nu am mai povestit niciodata!"

Dana Rogoz, marturisiri din intimitatea cu sotul ei: "Am sa va povestesc ceva ce nu am mai povestit niciodata!"

Dana Rogoz, marturisiri din intimitatea cu sotul ei: "Am sa va povestesc ceva ce nu am mai povestit niciodata!"
12 Oct 2016   •   12:34

Dana Rogoz a postat pe blogul sau mai multe fotografii din dormitorul sau. Vedeta s-a pozat in pijama  si a  impartasit cu prietenii virtuali un lucru din intimitatea relatiti sale cu sotul sau, Radu.

"Am sa va povestesc ceva ce nu am mai povestit niciodata. Cand m-am mutat impreuna cu Radu intr-un apartament inchiriat, complet echipat, primul obiect “de cuplu” pe care ni l-am cumparat impreuna a fost o… pilota.

Acum cand privesc inapoi, dupa 12 ani de relatie, imi amintesc cum am tot carat pilota aceea dupa noi dintr-un apartament il alt apartament, cum o luam cu noi chiar si in vacante, cu rulota sau cu masina, cand Radu conducea si eu dormeam linistita pe bancheta din spate, acoperita complet de puful ei moale si calduros.

Eram noi doi si o pilota. Se pare ca nu imi trebuia nimic altceva, in afara de acest minim confort termic. Eram dispusa sa plec oriunde in lume, cu Radu si cu pilota noastra", a scris Dana Rogoz pe blog.

×
Subiecte în articol: Dana Rogoz sot marturisiri poveste pat dormitor
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close