Antena 3 CNN Show Showbiz Cum și-a pierdut Codin Maticiuc „virginitatea”: „Până mai ieri...”

Cum și-a pierdut Codin Maticiuc „virginitatea”: „Până mai ieri...”

Cum și-a pierdut Codin Maticiuc „virginitatea”: „Până mai ieri...”
Sursa foto: Foto: Facebook/Codin Maticiuc
19 Sep 2017   •   16:03

Dezvăluire inedită făcută de Codin Maticiuc. Cunoscutul Don Juan de Dorobanți a povestit cum și-a pierdut „virginitatea”. Dar nu vorbim despre pierderea inocenței, ci despre primul casting la care a participat.   

„Pana ieri am fost virgin

Cel putin dintr-un punct de vedere. Pot sa spun ca am fost ieri la primul casting din viața mea. Stati asa ca va explic. Am jucat pana acum in aproximativ 10-11 filme.

Rolurile le-am obținut in urma unor scoli efectuate sau relații de prietenie pe care mi le-am facut in timp cu regizorii sau directorii de casting. Nu, nu e ceva special, asa e industria asta la noi. Te cunosti cu lumea si cand se apuca bossii aia mari sa faca film te mai cheama asa la o proba dar cam au in cap ce si mai ales cu cine sa faca.

Fratele vostru multe roluri, toate mici. Asa sunt, m-am specializat pe astea mici. Cu muștar. Pai ce să-mi dea si oamenii ăștia? Eu sunt mic deci roluri mici. N-am facultate deci roluri mici. Aia e, roluri mici, filme mari. Asa să-mi ajute Dumnezeu.

Săptămana trecută mi-a scris o doamna producatoare pe care n-o cunosteam sa vin la un casting pentru doi regizori pe care iar nu-i cunosteam dar d'aia cu filme pe la Cannes si alte Ozn-uri d-astea la care eu doar visez.

Ieri m-am prezentat. Frumos, disciplinat, cu rolul invatat. Bine, nu era greu, v-am spus ca prind roluri mici. Mici si fara nume. Am fost "hoț 1", ghiciți unde, "taximetrist 2" ma găsiți si acum daca mergeti la cinema in Perfect Sănătos șamd. Oamenii foarte amabili la casting parca mi-au mai alungat din emoțiile ce ma gatuiau si care-mi apar de fiecare data fara excepție.

La final doamna producător mi-a spus ca m-au selectat pentru ca m-au vazut in Doua Lozuri asa ca trebuie sa le pun ceva acatist la biserica lu' Doru, Papi si Dragos. Ma rog, macar lu' Papi si Dragos ca ma pot regla cu Doru si pe la Nuba. Si mai mult, ca sa fie extra draguta, doamna m-a întrebat daca abordarea a fost Ok. I-am raspuns:

"Doamna, daca incepeati sms-ul prin a ma injura de cele sfinte si apoi ma chemați la casting si tot mi se părea abordarea Ok, ce naiba. Nu m-a mai chemat nimeni niciodata."

A ras. De fapt au ras mai mulți si ma gandesc ca si daca nu-l iau macar poate ma mai cheama la altele.

Bai, țineți-mi pumnii, da?!?”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Codin Maticiuc virginitate
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close