Antena 3 CNN Show Showbiz Alessandra Stoicescu a intrat în gașca de fițe cu Megan Markle, Victoria Beckham, Kate Middleton și Gwyneth Paltrow

Alessandra Stoicescu a intrat în gașca de fițe cu Megan Markle, Victoria Beckham, Kate Middleton și Gwyneth Paltrow

Alessandra Stoicescu a intrat în gașca de fițe cu Megan Markle, Victoria Beckham, Kate Middleton și Gwyneth Paltrow
23 Aug 2019   •   20:19

Sienna Miller, Elton John, Gwyneth Paltrow, Kate Middleton, Meghan Markle, Victoria Beckham și alte vedete de top aleg ce este mai bun pentru copiii lor, iar Sandra Stoicescu a făcut la fel, ca un jurnalist adevărat care caută cele mai bune informații mereu.

“Ca orice mamă responsabilă, m-am documentat intens înainte de a alege căruciorul pe care îl voi folosi în primii ani ai fetiței noastre. Am ales în cele din urmă Bugaboo, care care transformă viața de familie într-o aventură, datorită suspensiilor care ne permit plimbări peste tot, chiar și în pădure. Este simplu, inovativ și funcțional, ușor de manevrat chiar și când sunt cu Sara în brațe. Mai mult, parte din țesătura căruciorului este făcută din 92 de sticle PET reciclate, ceea ce este fantastic! Scoica auto abia a fost lansată în lume în august, iar Sara este primul bebeluș care are parte de această scoică auto, eu fiind prima clientă din România. Apoi am aflat și că acest cărucior este celebru, avându-l și Kate Middleton”, declară Alessandra.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close