Antena 3 CNN Show Showbiz Adevărul neștiut despre Horia Brenciu: „În sufletul meu era o dramă cumplită, dar pe faţa mea era un zâmbet”

Adevărul neștiut despre Horia Brenciu: „În sufletul meu era o dramă cumplită, dar pe faţa mea era un zâmbet”

Adevărul neștiut despre Horia Brenciu: „În sufletul meu era o dramă cumplită, dar pe faţa mea era un zâmbet”
25 Mai 2018   •   10:11

Este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi, dar Horia Brenciu își amintește și de perioada când nu era cunsocut.

“Am fost şi eu mai tânăr, am avut şi eu probleme, mai ales când venea vorba de fetele cu care mă întâlneam. În adolescenţă, ţin minte că eu nu aveam blugi şi mă duceam la şcoală cu tot felul de pantaloni din pânză. Am avut de multe ori sentimentul că nu sunt acceptat. Dar, ţin minte, de fiecare dată când credeam că o fată nu mă place, nu aşteptam să mă bată cineva pe umeri şi să-mi spună că o să găsesc alta. În sufletul meu era o dramă cumplită, dar pe faţa mea era un zâmbet”, a declarat Horia Brenciu pentru Adevărul.

“Sufeream, cu singuranţă. Au fost fete pe care le-am iubit. Era o iubire adolescentină, dar nu aveam curajul să le spun pentru că nu credeam că pot fi iubit. Credeam că nu se uită nimeni la mine. Vreo trei fete am iubit pe ascuns în adolescenţa mea, dar le-am spus la 20 de ani după ce am terminat şcoala”, a adăugat el.

×
Subiecte în articol: Horia Brenciu iubire
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close